
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Kaka så perfekt ut i konsistens på bildet, men mengen sjokolade/smør i forhold til resten av ingrediensene skurrer litt. Forsøkte å bake denne etter denne oppskriften og endte med at røra skilte seg, ble klumpete og under steking lå kaka og kokte i fett. Lurer på om det egentlig er meningen at en skal bruke halvparten av sjokolademengden til smelting og halvparten å ha i hakket helt til slutt? eller har jeg gjort noe annet galt i prosessen? har vært ute for dette en gang tidligere med en liknende oppskrift, da leste jeg etterpå at halve sjokolademengden skulle has i til slutt, hakket, slik at den ikke smeltet sammen med resten av ingredisensene...