Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Kaka så perfekt ut i konsistens på bildet, men mengen sjokolade/smør i forhold til resten av ingrediensene skurrer litt. Forsøkte å bake denne etter denne oppskriften og endte med at røra skilte seg, ble klumpete og under steking lå kaka og kokte i fett. Lurer på om det egentlig er meningen at en skal bruke halvparten av sjokolademengden til smelting og halvparten å ha i hakket helt til slutt? eller har jeg gjort noe annet galt i prosessen? har vært ute for dette en gang tidligere med en liknende oppskrift, da leste jeg etterpå at halve sjokolademengden skulle has i til slutt, hakket, slik at den ikke smeltet sammen med resten av ingredisensene...