 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei Laura, som jeg skriver, virker kaken rå når den tas ut av ovnen, men den stivner i kjøleskapet når den avkjøles og er helt kald. Det er fordi sjokolade og smør er flytende når kaken er i ovnen, men både smør og kokesjokolade blir fast etter noen timer i kjøleskapet og da blir kaken også fast. Jeg pleier å la kaken stå i kjøleskapet over natten før jeg tar den ut av formen, og da blir kaken helt stiv og lett å dele i biter.
Steker du kaken så lenge som du skriver, regner jeg med at den var fast nok til å kunne serveres da du tok den ut av ovnen. Smaken er sikker veldig god da også, men du får ikke den klebrige konsistensen som disse browniesene egentlig skal ha.
Viktigste er uansett at kaken smakte godt! :-)