
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Laura, som jeg skriver, virker kaken rå når den tas ut av ovnen, men den stivner i kjøleskapet når den avkjøles og er helt kald. Det er fordi sjokolade og smør er flytende når kaken er i ovnen, men både smør og kokesjokolade blir fast etter noen timer i kjøleskapet og da blir kaken også fast. Jeg pleier å la kaken stå i kjøleskapet over natten før jeg tar den ut av formen, og da blir kaken helt stiv og lett å dele i biter.
Steker du kaken så lenge som du skriver, regner jeg med at den var fast nok til å kunne serveres da du tok den ut av ovnen. Smaken er sikker veldig god da også, men du får ikke den klebrige konsistensen som disse browniesene egentlig skal ha.
Viktigste er uansett at kaken smakte godt! :-)