 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei Lill.
Hvilken type surmelk bruker du?
Jeg bruker selv Kefir. Jeg syntes da ikke det smaker noe surmelk av kaka.
Lager kaka som oppskrifta sier bare uten kaffe, men jeg prikker masse hull med spagetti.
De kommer litt lengre ned i kaka, og da trekker glasuren gjennom kaka.
Dette er favoritten i huset, familien og på jobb. =P
Så lenge jeg klarer lage denne kaka, vil folk fortsette å spør etter den.
Har til og med fått folk som ikke liker sjokoladekake til å elske denne kaka.