Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Denne kaken er sikkert nydelig, men det er oppgitt for lang steketid etter min mening. Jeg tok kaken ut ved 32 min og da var den tørr. Brownies skal jo være litt klissete. Karamellen med pecan-nøttene ble kjempegod, så jeg skavet av toppen og rullet sammen til kuler (fikk med litt av kaken også) og dyppet kulene i smeltet sjokolade. Dette ble nydelige konfektkuler. Resten av kaken skal jeg lage puncheboller av. Dermed blir ingenting kastet, men mitt tips er: Dere bør oppgi en annen steketid!