
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Marita, nei ikke tilsett mer egg eller bakepulver. Det skal være en stinn (fast) deig, og du skal ikke jobbe med den. Bare røre sammen. Stek alltid en prøvekake først. Form en rund kule deig (ikke press den flat før steking) og da vil den flyte utover under stekingen. Men selvsagt skal den ikke flyte ALTFOR mye utover under stekingen. Hvis prøvekaken blir feil, hjelper det å tilsette littegrann hvetemel. Det kan også hjelpe å ha deigen en stund i kjøleskapet så den blir fastere (da tar det litt lengre tid for kakene å flyte ut i stekeovnen). Jeg steker omtrent alltid en prøvekake når jeg lager småkaker :-) Anbefaler deg å prøve oppskriften igjen:)