Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Marita, nei ikke tilsett mer egg eller bakepulver. Det skal være en stinn (fast) deig, og du skal ikke jobbe med den. Bare røre sammen. Stek alltid en prøvekake først. Form en rund kule deig (ikke press den flat før steking) og da vil den flyte utover under stekingen. Men selvsagt skal den ikke flyte ALTFOR mye utover under stekingen. Hvis prøvekaken blir feil, hjelper det å tilsette littegrann hvetemel. Det kan også hjelpe å ha deigen en stund i kjøleskapet så den blir fastere (da tar det litt lengre tid for kakene å flyte ut i stekeovnen). Jeg steker omtrent alltid en prøvekake når jeg lager småkaker :-) Anbefaler deg å prøve oppskriften igjen:)