 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei,
Har fulgt denne bloggen en lang stund nå og bakt en god del av kakene (som har vært fantastiske hver eneste gang). Men når jeg ser kaker så flotte som denne lurer jeg alltid på hvordan du gjør det? Kanten rundt er jo helt perfekt... Jeg antar du bruker en "fast" form (altså bare en metallsirkel uten spring), men hvordan får du den løs uten å kutte kanter og gjøre den stygg? Noen kaker kan man bruke varme på sidene av ringen for å få løs, men det funker ikke dersom kaken ikke har noe som "smelter løs".