
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei,
Har fulgt denne bloggen en lang stund nå og bakt en god del av kakene (som har vært fantastiske hver eneste gang). Men når jeg ser kaker så flotte som denne lurer jeg alltid på hvordan du gjør det? Kanten rundt er jo helt perfekt... Jeg antar du bruker en "fast" form (altså bare en metallsirkel uten spring), men hvordan får du den løs uten å kutte kanter og gjøre den stygg? Noen kaker kan man bruke varme på sidene av ringen for å få løs, men det funker ikke dersom kaken ikke har noe som "smelter løs".