 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei Nick:-)
Du har helt rett at jeg her har brukt et kombinert fat og kakeform, så jeg kun trenger å fjerne metallringen rundt (kakefat fra Porsgrund). Før jeg fjerner kakeringen, bruker jeg en tynn kniv og skjærer langsmed kanten av formen for å løsne kaken fra formen. Trikset er vel her å bruke en tynn og skarp kniv som nevnt, samt at jeg presser kniven inntil metallkanten mens jeg lar kniven gli langsmed kaken for å få den løsnet fra formen. Dette for å lage minst mulig hakk i ostefromasjen.
Når det er sagt er det ikke sikkert kaken ser like perfekt ut fra den andre siden .. ;-) Jeg tar jo alltid kakebildene fra den mest heldige vinkelen, så klart :-) Mine kaker er slett ikke perfekte, og jeg mener at det skal ikke hjemmebakte kaker være heller!
Hyggelig å høre at du har fulgt meg på Det søte liv så lenge og håper du fortsetter med det!