
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Nick:-)
Du har helt rett at jeg her har brukt et kombinert fat og kakeform, så jeg kun trenger å fjerne metallringen rundt (kakefat fra Porsgrund). Før jeg fjerner kakeringen, bruker jeg en tynn kniv og skjærer langsmed kanten av formen for å løsne kaken fra formen. Trikset er vel her å bruke en tynn og skarp kniv som nevnt, samt at jeg presser kniven inntil metallkanten mens jeg lar kniven gli langsmed kaken for å få den løsnet fra formen. Dette for å lage minst mulig hakk i ostefromasjen.
Når det er sagt er det ikke sikkert kaken ser like perfekt ut fra den andre siden .. ;-) Jeg tar jo alltid kakebildene fra den mest heldige vinkelen, så klart :-) Mine kaker er slett ikke perfekte, og jeg mener at det skal ikke hjemmebakte kaker være heller!
Hyggelig å høre at du har fulgt meg på Det søte liv så lenge og håper du fortsetter med det!