Add new comment

In reply to by Nick (not verified)

Hei Nick:-)
Du har helt rett at jeg her har brukt et kombinert fat og kakeform, så jeg kun trenger å fjerne metallringen rundt (kakefat fra Porsgrund). Før jeg fjerner kakeringen, bruker jeg en tynn kniv og skjærer langsmed kanten av formen for å løsne kaken fra formen. Trikset er vel her å bruke en tynn og skarp kniv som nevnt, samt at jeg presser kniven inntil metallkanten mens jeg lar kniven gli langsmed kaken for å få den løsnet fra formen. Dette for å lage minst mulig hakk i ostefromasjen.

Når det er sagt er det ikke sikkert kaken ser like perfekt ut fra den andre siden .. ;-) Jeg tar jo alltid kakebildene fra den mest heldige vinkelen, så klart :-) Mine kaker er slett ikke perfekte, og jeg mener at det skal ikke hjemmebakte kaker være heller!

Hyggelig å høre at du har fulgt meg på Det søte liv så lenge og håper du fortsetter med det!

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.