 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg lager ofte ostekake med pasjonsfrukt, selv om jeg ikke har tilgang til pasjonsfruktglaze. Å lage egen pasjonsfruktgele er ikke vanskelig, men det tar litt tid. Jeg tømmer 8-9 pasjonsfrukt i en foodprocessor, kjører det til en jevn masse (frøene knuses, men det gjør ingenting, for jeg siler massen etterpå). Når jeg siler massen er det viktig å skrape frøene godt ned i sila sånn att fruktkjøttet følger med på undersiden, der det kan skrapes ned sammen med resten av juicen. Dette kan ta en stund. Deretter koker jeg opp juicen og smaker til med sukker og ca 1/4 dl sitronsaft. Dette gir kanskje 1,5-2 dl ferdig gele.
Denne juicen kan jeg også bruke i selve ostekremen. Jeg følger da standard oppskrift med å tilsette gelatin. Da dropper jeg gelepulveret, og tilsetter heller 4 plater oppløst gelatin i den kokvarme juicen før nedkjøling. Dette blander jeg med ostekremen.
Det er forresten veldig enkelt å lage gelelokk av syltetøy: kok opp syltetøyet, sil det for bærrester og frø, bland ned 1,5 pl gelatin pr dl væske og avkjøl. Selv foretrekker jeg bringebærlokk.
Og overheadplast-tipset har du allerede fått... :)