 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg ser at mange har problemer med dette. Og som du sier, det går helt fint å smelte sjokoladen for seg og blande den i den piskede kremfløten.
Jeg foretrekker å blande 2 ss kremfløte i den smeltede sjokoladen. Grunnen til at det går fint når jeg gjør det, tror jeg først og fremst har med temperaturen på fløten å gjøre. Jeg bruker ikke kjøleskapskald fløte, men romtemperert - nesten litt varm fløte - og da klumper den seg ikke. Tvert i mot blir den tynnet ut slik at den er lettere å blande med pisket kremfløte.
Jeg endrer ikke oppskriften, men de som leser alle disse kommentarene kan selv få velge fremgangsmåten de er mest komfortable med å bruke.