
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg ser at mange har problemer med dette. Og som du sier, det går helt fint å smelte sjokoladen for seg og blande den i den piskede kremfløten.
Jeg foretrekker å blande 2 ss kremfløte i den smeltede sjokoladen. Grunnen til at det går fint når jeg gjør det, tror jeg først og fremst har med temperaturen på fløten å gjøre. Jeg bruker ikke kjøleskapskald fløte, men romtemperert - nesten litt varm fløte - og da klumper den seg ikke. Tvert i mot blir den tynnet ut slik at den er lettere å blande med pisket kremfløte.
Jeg endrer ikke oppskriften, men de som leser alle disse kommentarene kan selv få velge fremgangsmåten de er mest komfortable med å bruke.