
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Har funnet nesten samme oppskrift tidligere som jeg lagde min egen variant av: Var ca 30% større oppskrift i forhold til overnevnte, byttet ut vannet med matfløte/kaffefløte, hadde i litt mindre kakao, 4ss, samt en boks med lettrømme til stor oppskrift. I glasuren hadde jeg i 2ss kakao. Bare fordi at liker litt mildere sjokoladesmak.
Varmet opp glasuren til den var ganske tyntflytende, og når kaken var akkurat tatt ut av ovnen, lagde jeg masse hull i den med spisepinner. Synes vanlig kakepinne ble for tynt. Helte over glasuren som da trakk ned i alle hullene og som kaken trakk til seg ekstra mye av den da den var varm. Har fått mange veldig gode tilbakemeldinger på denne. Anbefales :-) !