Add new comment

Hei. Har funnet nesten samme oppskrift tidligere som jeg lagde min egen variant av: Var ca 30% større oppskrift i forhold til overnevnte, byttet ut vannet med matfløte/kaffefløte, hadde i litt mindre kakao, 4ss, samt en boks med lettrømme til stor oppskrift. I glasuren hadde jeg i 2ss kakao. Bare fordi at liker litt mildere sjokoladesmak.
Varmet opp glasuren til den var ganske tyntflytende, og når kaken var akkurat tatt ut av ovnen, lagde jeg masse hull i den med spisepinner. Synes vanlig kakepinne ble for tynt. Helte over glasuren som da trakk ned i alle hullene og som kaken trakk til seg ekstra mye av den da den var varm. Har fått mange veldig gode tilbakemeldinger på denne. Anbefales :-) !

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.