Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Gudrun, jeg har faktisk testet ut å fryse kaken med glasur også. Det går men OBS OBS! merk at sjokoladeglasuren ikke fryser skikkelig, men beholder en klissete konsistens også i fryst tilstand. Dette må du ta hensyn til i den forstand at kaken må stå helt fritt og ikke ha noe oppå seg, selv når den er frossen. Resultatet vil nemlig da bli at det du legger oppå kaken fester seg i glasuren, og ødelegger glasuren fullstendig når du forsøker å ta det av. Denne feilen gjorde nemlig jeg og kaken kunne ikke serveres etterpå.. Learning by doing :-)