Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Tror at problemet til mange er at eggene er for kalde slik sjokoladen koagulerer igjen, det har skjedd meg mange ganger når jeg har lagd denne typen sjokolademousse. Det fungerer å fortsette til neste skritt med denne "faste sjokoladeklumpen", men da blir det små faste biter i moussen noe som faktisk er ganske godt. Jeg bruker å røre ut sjokoladerøra i halvparten av kremen og deretter vende inn resten av kremen for å få marmorering. :)