Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Leste ikke kommentarene før jeg satte i gang, og endte opp med den notoriske harde sjokoladeklumpen når jeg tilsatte den første eggeplommen. Det er nok flere faktorer som påvirker resultatet her, men for min del tror jeg at eggeplommene senker temperaturen på sjokoladen såpass mye at den hardner, og at sjokoladen er såpass varm at eggeplommen koagulerer.
Jeg klarte å redde sjokoladen ved å finne fram en kraftig håndvisp som klarte å bryte opp klumpen i små, pudrete biter, satte bollen over vannbadet igjen slik at den begynte å smelte igjen etterhvert som jeg brøt opp klumpen, og kastet i resten av eggeplommene samtidig. Den var fortsatt ikke så flytende som ønsket, så jeg tilsatte en ekstra eggeplomme.
Lot resultatet avkjøle seg litt, så vendte jeg inn kremen. Veldig mektig smak (brukte Dronningsjokolade), og ble riktig konsistens på sluttresultatet. Men den sjokoladeklumpen var ikke en kjekk opplevelse.