Also available in: Norsk

Add new comment

Leste ikke kommentarene før jeg satte i gang, og endte opp med den notoriske harde sjokoladeklumpen når jeg tilsatte den første eggeplommen. Det er nok flere faktorer som påvirker resultatet her, men for min del tror jeg at eggeplommene senker temperaturen på sjokoladen såpass mye at den hardner, og at sjokoladen er såpass varm at eggeplommen koagulerer.

Jeg klarte å redde sjokoladen ved å finne fram en kraftig håndvisp som klarte å bryte opp klumpen i små, pudrete biter, satte bollen over vannbadet igjen slik at den begynte å smelte igjen etterhvert som jeg brøt opp klumpen, og kastet i resten av eggeplommene samtidig. Den var fortsatt ikke så flytende som ønsket, så jeg tilsatte en ekstra eggeplomme.

Lot resultatet avkjøle seg litt, så vendte jeg inn kremen. Veldig mektig smak (brukte Dronningsjokolade), og ble riktig konsistens på sluttresultatet. Men den sjokoladeklumpen var ikke en kjekk opplevelse.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.