Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Tips til dere som sliter med at sjokoladen klomper seg. Problemet er nokk temperaturen på sjokoladen. Ett tips kan være å bruke termometer.
Jeg prøvde oppskriften, den ble kjempebra. Jeg varmet halve sjokoladen i vannbad til sjokoladen ble 50 grader. Helte litt og litt av den varme sjokoladen over resten av sjokoladen til det har 31-32 grader. Rørte inn ett å ett egg samtidig som jeg passet på at sjokoladeblandingen holdt 31-32 grader. Sjokoladen ble silkemyk og hadde ingen problemer med å blande den sammen med kremen.