Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Freia sine kokesjokolader oppfører seg veldig forskjellig. 70%'en blir veldig tyntflytende, mens lys kokesjokolade er tykk og kremete. Jeg tipper det er lettest å få til med den mørkeste varianten. Jeg lagde med 150 g 70% og 50 g dronningsjokolade, og det fungerte greit. Jeg avkjølte kanskje sjokoladen litt mye, for den ble ganske tykk da jeg tok i eggeplommene, men jeg skyndte meg å røre inn litt av kremen, og pisket derretter alt raskt med maskin. Jeg liker moussen litt kompakt og mektig, og denne ble fin. Jeg brukte litt melis for å kompensere for den mørke sjokoladen.