 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
TIPS!
- All baking med gjær skal heves godt
- All baking med gjær og mel MÅ tilpasses etter hvordan deigen er. Deigen skal være litt bløt med mindre du vil ha tørr gjærbakst.
- Alltid vær nøyaktig med målene når du skal lage noe for første gang
- Mange sier at de hever i 2 timer og mindre. Du skal heve i minimum 40 minutter. Mer enn 2 timer gjør at hele baksten vil smake gjær og ekkelt. Du må selv tilpasse og lukte og smake på deigen mens den hever! Alt fra 40 minutter. til 1,5 er bra. Hvis noen får til 2 timer heving uten gjærsmak er fortjener de en medalje.
- Når du driver med gjærbakst MÅ du elte den! Du må elte godt i 10 - 15 min. Deigen skal være elastisk og myk.