Add new comment

TIPS!
- All baking med gjær skal heves godt
- All baking med gjær og mel MÅ tilpasses etter hvordan deigen er. Deigen skal være litt bløt med mindre du vil ha tørr gjærbakst.
- Alltid vær nøyaktig med målene når du skal lage noe for første gang
- Mange sier at de hever i 2 timer og mindre. Du skal heve i minimum 40 minutter. Mer enn 2 timer gjør at hele baksten vil smake gjær og ekkelt. Du må selv tilpasse og lukte og smake på deigen mens den hever! Alt fra 40 minutter. til 1,5 er bra. Hvis noen får til 2 timer heving uten gjærsmak er fortjener de en medalje.
- Når du driver med gjærbakst MÅ du elte den! Du må elte godt i 10 - 15 min. Deigen skal være elastisk og myk.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.