 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg bruker faktisk kun 1/2 pakke fersk gjær i denne oppskriften og får 30 kjempestore fine lussekatter som beskrevet i oppskrifta. Barna mine er ikke super glad i safran smaken så jeg har brukt halvparten av en pose som hadde 0,75 g safran. Hever kun 1 time. Det er veldig viktig at melka har kjølt seg godt ned før man tilsetter gjær (jeg har drept gjæren en gang tidligere da melka var for varm) og denne nedkjølingen tar lang tid! Nesten 2 timer.