
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Takk for denne kommentaren. Lussekatter må ha safran i seg, ellers er de ikke lussekatter. Safran gir ikke bare farge, men også smak. Jeg er svensk og må innrømme at jeg ble litt sjokkert da jeg skjønte at gurkemeie er ganske vanlig her. Nå har jeg sett safranprisene her så kan forstå litt. I Sverige er safran billig rundt jul, og det er ingen grunn til at det ikke kan være slik også her.
Uansett baker man ikke så mye per år at man ikke kan ha safran i, selv til norske priser (men vil lobbye for at de skal endres :-D). Fint at tradisjonen tradisjonen med lussekatter har kommet hit :-), men trist at folk baker med gurkemeie :-(.