 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Takk for denne kommentaren. Lussekatter må ha safran i seg, ellers er de ikke lussekatter. Safran gir ikke bare farge, men også smak. Jeg er svensk og må innrømme at jeg ble litt sjokkert da jeg skjønte at gurkemeie er ganske vanlig her. Nå har jeg sett safranprisene her så kan forstå litt. I Sverige er safran billig rundt jul, og det er ingen grunn til at det ikke kan være slik også her.
Uansett baker man ikke så mye per år at man ikke kan ha safran i, selv til norske priser (men vil lobbye for at de skal endres :-D). Fint at tradisjonen tradisjonen med lussekatter har kommet hit :-), men trist at folk baker med gurkemeie :-(.