
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Det som er "trist" er at noen få skal oppføre seg som overmennesker fordi de ikke bruker gurkemeie i oppskriften. Selvfølgelig er det safran som er det tradisjonelle og beste, men safran er dyrt, vanskelig og få tak i og noe som ikke faller i smak hos flere. Det er rett og slett ikke verdens ende å erstatte det med et litt billigere alternativ som fortsatt ser og smaker RELATIVT likt. Utrolig unødvendig kommentar fra dere begge to.
For å faktisk svare på spørsmålet, ja, samme mengde gurkemeie funker fint! Og gjerne legg til en spiseskje eller to med vaniljesukker eller kardemomme for at de skal smake litt mer. De blir luftige og fine, og smaker ekstra godt når ingen maser på deg om at lussekatter uten safran ikke er lussekatter. Håper dere alle får en fin feiring, uansett hva slags oppskrift dere bruker! :)