 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det som er "trist" er at noen få skal oppføre seg som overmennesker fordi de ikke bruker gurkemeie i oppskriften. Selvfølgelig er det safran som er det tradisjonelle og beste, men safran er dyrt, vanskelig og få tak i og noe som ikke faller i smak hos flere. Det er rett og slett ikke verdens ende å erstatte det med et litt billigere alternativ som fortsatt ser og smaker RELATIVT likt. Utrolig unødvendig kommentar fra dere begge to.
For å faktisk svare på spørsmålet, ja, samme mengde gurkemeie funker fint! Og gjerne legg til en spiseskje eller to med vaniljesukker eller kardemomme for at de skal smake litt mer. De blir luftige og fine, og smaker ekstra godt når ingen maser på deg om at lussekatter uten safran ikke er lussekatter. Håper dere alle får en fin feiring, uansett hva slags oppskrift dere bruker! :)