Add new comment

Det som er "trist" er at noen få skal oppføre seg som overmennesker fordi de ikke bruker gurkemeie i oppskriften. Selvfølgelig er det safran som er det tradisjonelle og beste, men safran er dyrt, vanskelig og få tak i og noe som ikke faller i smak hos flere. Det er rett og slett ikke verdens ende å erstatte det med et litt billigere alternativ som fortsatt ser og smaker RELATIVT likt. Utrolig unødvendig kommentar fra dere begge to.

For å faktisk svare på spørsmålet, ja, samme mengde gurkemeie funker fint! Og gjerne legg til en spiseskje eller to med vaniljesukker eller kardemomme for at de skal smake litt mer. De blir luftige og fine, og smaker ekstra godt når ingen maser på deg om at lussekatter uten safran ikke er lussekatter. Håper dere alle får en fin feiring, uansett hva slags oppskrift dere bruker! :)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.