
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Kristine, og takk for alt du gjør for bakegleden!
For første gang tok jeg mot til meg og forsøkte suksesskakekremen. Jeg gikk etter oppskriften til blåbærsuksessen, det gikk fint med kokingen, og da kremen var noenlunde romtemperert, gikk jeg i gang med å tilsette smøret. I oppskriften står det "i små klatter", uten at jeg vet hvor mye det er, men jeg ser ikke bort fra at jeg tilførte ca 30 g pr innrøring. Så, når det var ca 60 g igjen å røre inn, tyknet kremen mye og plutselig, men jeg fikk rørt inn resten av smøret. Kremen var ikke silkemyk og fin slik som på bildet ditt, og da jeg smakte på kaken dagen etter, var kremkonsistensen nesten som kjøleskapskaldt smør. Kan du tenke deg hva jeg har gjort galt her? Vennlig hilsen Gurgi