Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Kristine, og takk for alt du gjør for bakegleden!
For første gang tok jeg mot til meg og forsøkte suksesskakekremen. Jeg gikk etter oppskriften til blåbærsuksessen, det gikk fint med kokingen, og da kremen var noenlunde romtemperert, gikk jeg i gang med å tilsette smøret. I oppskriften står det "i små klatter", uten at jeg vet hvor mye det er, men jeg ser ikke bort fra at jeg tilførte ca 30 g pr innrøring. Så, når det var ca 60 g igjen å røre inn, tyknet kremen mye og plutselig, men jeg fikk rørt inn resten av smøret. Kremen var ikke silkemyk og fin slik som på bildet ditt, og da jeg smakte på kaken dagen etter, var kremkonsistensen nesten som kjøleskapskaldt smør. Kan du tenke deg hva jeg har gjort galt her? Vennlig hilsen Gurgi