Add new comment

Hei Kristine, og takk for alt du gjør for bakegleden!
For første gang tok jeg mot til meg og forsøkte suksesskakekremen. Jeg gikk etter oppskriften til blåbærsuksessen, det gikk fint med kokingen, og da kremen var noenlunde romtemperert, gikk jeg i gang med å tilsette smøret. I oppskriften står det "i små klatter", uten at jeg vet hvor mye det er, men jeg ser ikke bort fra at jeg tilførte ca 30 g pr innrøring. Så, når det var ca 60 g igjen å røre inn, tyknet kremen mye og plutselig, men jeg fikk rørt inn resten av smøret. Kremen var ikke silkemyk og fin slik som på bildet ditt, og da jeg smakte på kaken dagen etter, var kremkonsistensen nesten som kjøleskapskaldt smør. Kan du tenke deg hva jeg har gjort galt her? Vennlig hilsen Gurgi

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.