Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Kaken ser lekker ut, og mandelbunnen står å lager seg saftig og god akkurat nu
Ang den gule kremen, mitt tips er å ha god tid, den skal tykne under stadig røring. Er litt kjedelig, men verd den tiden det tar.
Lar den også komme helt til kokepunktet , uten at den blir mislykket, og lar det også gå 10-20 sekunder, før jeg tar den fra varmen.
Avkjøles litt, før jeg pisker temperert smør, i klatter inn. Setter den så kaldt helt til jeg skal bruke den, gjerne natten over, og den tåler nok flere dager også.
Ønskes det en luftig og mindre gulfarge på kremen, bruker jeg å piske den lett opp med en mixmaster.
Alltid vellykket