
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Kaken ser lekker ut, og mandelbunnen står å lager seg saftig og god akkurat nu
Ang den gule kremen, mitt tips er å ha god tid, den skal tykne under stadig røring. Er litt kjedelig, men verd den tiden det tar.
Lar den også komme helt til kokepunktet , uten at den blir mislykket, og lar det også gå 10-20 sekunder, før jeg tar den fra varmen.
Avkjøles litt, før jeg pisker temperert smør, i klatter inn. Setter den så kaldt helt til jeg skal bruke den, gjerne natten over, og den tåler nok flere dager også.
Ønskes det en luftig og mindre gulfarge på kremen, bruker jeg å piske den lett opp med en mixmaster.
Alltid vellykket