
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg ser mange spørsmål på kaker her inne, men ikke svar fra Kristine. Hva er vitsen med å lage en blogg hvis man ikke kan svare leserne? Jeg sliter med å lage ostekake når jeg skal ha gelélokket på toppen i kjøleskapet og lurer på hvor kaldt det må være for at det skal gå bra? vi har også eget kjølerom hvor det er 1-2 plussgrader og jeg har brukt det til kaker der gelé skal stivne på toppen, men det er ikke alltid i drift så jeg lurer på hvilken temperatur dere har i kjøleskapet når dere setter inn kaker der gelé skal stivne på toppen av kaker. Jeg blir alltid så skuffet når det ikke stivner og renner ned i kaka. Det gjelder ostekaker. Jeg elsker ostekaker, men er alltid engstelig. Jeg er ingen gelatinekspert, men har prøvd det før også. Jeg vet at andre ikke får slike problemer med gelé som meg. Jeg bruker tradisjonell gelé fra Freia hvis det skulle ha noe å si.