Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg ser mange spørsmål på kaker her inne, men ikke svar fra Kristine. Hva er vitsen med å lage en blogg hvis man ikke kan svare leserne? Jeg sliter med å lage ostekake når jeg skal ha gelélokket på toppen i kjøleskapet og lurer på hvor kaldt det må være for at det skal gå bra? vi har også eget kjølerom hvor det er 1-2 plussgrader og jeg har brukt det til kaker der gelé skal stivne på toppen, men det er ikke alltid i drift så jeg lurer på hvilken temperatur dere har i kjøleskapet når dere setter inn kaker der gelé skal stivne på toppen av kaker. Jeg blir alltid så skuffet når det ikke stivner og renner ned i kaka. Det gjelder ostekaker. Jeg elsker ostekaker, men er alltid engstelig. Jeg er ingen gelatinekspert, men har prøvd det før også. Jeg vet at andre ikke får slike problemer med gelé som meg. Jeg bruker tradisjonell gelé fra Freia hvis det skulle ha noe å si.