Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Nettopp lagd kakebunnen 2 ganger, den første ble som i tidligere kommentarer her. Rå inni og stekt lokk oppå.
Nå har jeg nettopp lagd en nr. 2, da hadde jeg på varmluft og senket temperaturen ned til 150 grader. Satte kaka nest nederst i ovnen, og prikket den med en tannpirker med jevne mellomrom, ser bra ut fram til nå, men har enda ikke tatt av bakepapiret, så det kan jo være at den er brent i bunnen.