
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Lilly, jeg tror du har gjort alt riktig og at kaken ikke ble mislykket. Det er akkurat slik du beskriver: Når kaken tas ut av ovnen er den helt bløt og når den har stått i kjøleskapet over natten er den hard og kompakt. MEN hvis du så deler kaken i biter som du setter på et kakefat og lar kakene stå i romtemperatur en liten stund, vil de mykne i konsistensen igjen (uten å bli helt bløte).
Ja, det blir sterk smak av sitron, men anbefaler deg da heller å kutte ut sitronsaft i glasuren og bruke vann i stedet. Gi kaken en ny sjanse! :-)