 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei Lilly, jeg tror du har gjort alt riktig og at kaken ikke ble mislykket. Det er akkurat slik du beskriver: Når kaken tas ut av ovnen er den helt bløt og når den har stått i kjøleskapet over natten er den hard og kompakt. MEN hvis du så deler kaken i biter som du setter på et kakefat og lar kakene stå i romtemperatur en liten stund, vil de mykne i konsistensen igjen (uten å bli helt bløte).
Ja, det blir sterk smak av sitron, men anbefaler deg da heller å kutte ut sitronsaft i glasuren og bruke vann i stedet. Gi kaken en ny sjanse! :-)