
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har nettopp bakt disse for å gi til noen i gave, jeg hadde de i ovnen lengre enn 10 min - så lenge jeg kunne uten at de skulle få for mye farge - men de har en rå-aktig konsistens i midten, er det meningen? Er de faktisk fortsatt rå i midten/er de trygg å spise? Om de er rå må jeg bare kaste de eller er det noe jeg kan gjøre for å få de bakt ferdige (de står og avkjøler nå)? S.f.eks. å bake de en gang til på lav varme på samme måte som en biscotti? Jeg ser det er andre i kommentarfeltet som har hatt samme problem og de har ikke fått svar så jeg forventer vel kanskje ikke å få svar jeg heller, men håpet er lysegrønt.