Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har nettopp bakt disse for å gi til noen i gave, jeg hadde de i ovnen lengre enn 10 min - så lenge jeg kunne uten at de skulle få for mye farge - men de har en rå-aktig konsistens i midten, er det meningen? Er de faktisk fortsatt rå i midten/er de trygg å spise? Om de er rå må jeg bare kaste de eller er det noe jeg kan gjøre for å få de bakt ferdige (de står og avkjøler nå)? S.f.eks. å bake de en gang til på lav varme på samme måte som en biscotti? Jeg ser det er andre i kommentarfeltet som har hatt samme problem og de har ikke fått svar så jeg forventer vel kanskje ikke å få svar jeg heller, men håpet er lysegrønt.