Add new comment

Jeg har et tips til tilbehør til ost - nøttedressing. Hakk opp 250 gr hasselnøtter (eller valnøtter) og kok opp med en flaske lønnesirup (250 gr) og ca 300 gr lys, vanlig sirup (grunnen til at jeg koker det opp er at det er da tåler jeg nøttene bedre).

Kjøl det ned og ha det til alle typer oster (eller bare rett på et rundstykke som våre barn gjør, uten noe annet). Det er veldig godt til is også!

Jeg pleier også å gi det bort som vertinne/julegave I en søt liten glasskrukke med lokk sammen med en flaske vin (og kanskej en ost ogs).

Jeg fikk dette første gang fra en dansk økologisk gård, og har ikke funnet det I norge (her brukes ofte honing, som jeg syns har en litt for utpreget smak i fht sirup).

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.