Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Jeg har nettopp laget karameller med søtet kondensert melk (SKM), men jeg sitter igjen med en åpnet boks med SKM, og aner ikke hva jeg skal gjøre med den.
Jeg vet den er holdbar ganske lenge, men skulle gjerne ha fått brukt det opp. Har noen tips til hva annet enn karameller jeg kan lage? Har sett litt på nett, men finner bare is og karameller.
Mvh. Julie Arntsen