
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Har hatt samme problemet som flere nevner - karamellene ble bløte. Har gjort et nytt forsøk i dag med halv mengde sirup - den er jo flytende ved alle temperaturer. Kokt som angitt begge ganger. Vil tro det går like bra med vaniljesukker (av den ekte typen) som med vaniljestang. Det har jo bare med smaken å gjøre.
Mitt nye karamellforsøk står til kjøling nå. Hvis disse også blir mislykka, gjør jeg et nytt forsøk med termometer. Jeg HAR jo faktisk ett. (etter tidligere mislykka karamellforsøk)