Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Har hatt samme problemet som flere nevner - karamellene ble bløte. Har gjort et nytt forsøk i dag med halv mengde sirup - den er jo flytende ved alle temperaturer. Kokt som angitt begge ganger. Vil tro det går like bra med vaniljesukker (av den ekte typen) som med vaniljestang. Det har jo bare med smaken å gjøre.
Mitt nye karamellforsøk står til kjøling nå. Hvis disse også blir mislykka, gjør jeg et nytt forsøk med termometer. Jeg HAR jo faktisk ett. (etter tidligere mislykka karamellforsøk)