
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei.
Prøvde å lage disse og det gikk strålende! De var kjempe gode.
Men etter bare få dager, kanskje 2 dager ca. så begynte de å "smuldre opp" når man spiste dem. De hadde lik smak som før, men de var ikke myke eller harde, de var bare kornete og smuldrete. Hvorfor skjer dette? Jeg satte dem i en boks i kjøleskapet etter de var ferdig skåret opp og pakket inn i papir. De sto bare i et døgn i kjøleskapet etter de var skåret. Kan dette være grunnen, at jeg satte dem i kjøleskap?