Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei.
Prøvde å lage disse og det gikk strålende! De var kjempe gode.
Men etter bare få dager, kanskje 2 dager ca. så begynte de å "smuldre opp" når man spiste dem. De hadde lik smak som før, men de var ikke myke eller harde, de var bare kornete og smuldrete. Hvorfor skjer dette? Jeg satte dem i en boks i kjøleskapet etter de var ferdig skåret opp og pakket inn i papir. De sto bare i et døgn i kjøleskapet etter de var skåret. Kan dette være grunnen, at jeg satte dem i kjøleskap?