
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Prøvde meg på disse her om dagen og var veldig spent på hvordan det ville gå - med tanke på alle kommentarene om mislykkede forsøk, men de ble helt perfekte! Fulgte imidlertid ikke oppskriften helt, så vil gjerne dele et par tips som jeg tror vil kunne hjelpe. Kokte opp massen langsomt, og rørte møysommelig gjennom hele kokeprosessen med en slikkepott, at man 'må' bruke tresleiv er bare tull, med slikkepott får man med seg alt langs kjelekanten også. Det er viktig, som nevnt, at det koker ordentlig - jeg hadde platen på hakk 2 og 3 (av 6) og brukte teflonkasserolle. Jeg kokte massen i omtrent 30 minutter, dvs tre ganger så lenge som oppgitt, så den ble litt mørkere enn i oppskriften, men fikk deilig smak og stivnet akkurat passe i aluminiumsformen - i kjøleskap - i løpet av noen få timer. Jeg valgte også å bruke bakepapir til innpakking i stedet, da det er glattere og setter seg ikke fast i karamellene. Definitivt en suksess jeg skal gjenta nærmere jul..! :-)