Add new comment

Prøvde meg på disse her om dagen og var veldig spent på hvordan det ville gå - med tanke på alle kommentarene om mislykkede forsøk, men de ble helt perfekte! Fulgte imidlertid ikke oppskriften helt, så vil gjerne dele et par tips som jeg tror vil kunne hjelpe. Kokte opp massen langsomt, og rørte møysommelig gjennom hele kokeprosessen med en slikkepott, at man 'må' bruke tresleiv er bare tull, med slikkepott får man med seg alt langs kjelekanten også. Det er viktig, som nevnt, at det koker ordentlig - jeg hadde platen på hakk 2 og 3 (av 6) og brukte teflonkasserolle. Jeg kokte massen i omtrent 30 minutter, dvs tre ganger så lenge som oppgitt, så den ble litt mørkere enn i oppskriften, men fikk deilig smak og stivnet akkurat passe i aluminiumsformen - i kjøleskap - i løpet av noen få timer. Jeg valgte også å bruke bakepapir til innpakking i stedet, da det er glattere og setter seg ikke fast i karamellene. Definitivt en suksess jeg skal gjenta nærmere jul..! :-)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.