Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg vet dette skal være myke karameller, men det får da være grenser.
Jeg glemte karamellene og de ble stående i romtemperatur før jeg forsøkte å skjære dem opp og det ble nesten flytende igjen. Jeg la dem i fryseren en time, men hadde ikke sjans til å klare å skjære og pakke inn mer enn en tiendedel før det ble umulig, å skille mer av den fra bakepapiret den lå på og da bar det rett i fryseren igjen.
Fryst ble den hard, i kjøleskapet er den for myk og i romtemperatur umulig å ha med å gjøre. Å koke det i 11 minutter var åpenbart ikke nok. Så jeg blir nok å koke det lengre.
Smaken er det ingenting å si på.