Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, bruk termometer og kok massen til 117-118 grader. Hvor høyere temperatur karamellen får under koking, desto hardere blir det ferdige produktet. Koketid har ingenting å si, kun hvilken temperatur en oppnår. Vil en ha litt fastere konsistens, prøv rundt 120 grader. Bruk teflonkjele og rør godt underveis for å unngå at massen svir seg i bunn. En må bruke ganske sterk varme for å oppnå riktig temp. Lykke til.
Og ps:
Anbefaler å pakke de inn i skilleark for brødskiver av plast. Disse er ferdig kuttet i passe størrelser og henger seg ikke fast i karamellen.
Lykke til!