
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, bruk termometer og kok massen til 117-118 grader. Hvor høyere temperatur karamellen får under koking, desto hardere blir det ferdige produktet. Koketid har ingenting å si, kun hvilken temperatur en oppnår. Vil en ha litt fastere konsistens, prøv rundt 120 grader. Bruk teflonkjele og rør godt underveis for å unngå at massen svir seg i bunn. En må bruke ganske sterk varme for å oppnå riktig temp. Lykke til.
Og ps:
Anbefaler å pakke de inn i skilleark for brødskiver av plast. Disse er ferdig kuttet i passe størrelser og henger seg ikke fast i karamellen.
Lykke til!