Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Mine karameller ble tyktflytende og aldeles nydelig på smak. Har prøvd å ha en liten porsjon i kjøleskapet for å se om de tykner og om de blir såpass at de kan spises som karameller, men uten hell.
Er det noe en kan tilføre denne massen slik at den blir tykkere? Synes det er så trasig å ha så mye flytende masse som jeg ikke får lagd karameller av.
Håper det et noen med noen gode forslag - på forhånd takk!