Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Lagde dem i går og de ble helt perfekte. Hadde ikke nok brunt sukker, så ble 50 g vanlig sukker (lagde dobbel oppskrift) og hadde ikke vaniljestang, så brukte vaniljeessens.
Hadde heldigvis sukkertermometer, ellers hadde jeg nok ikke kokt lenge nok.
Jeg tror kanskje det er vanskeligere å få høy nok temperatur på induksjonstopp? Måtte helt opp på aller høyeste styrke for å få karamellmassen varm nok, så om jeg bare hadde hatt den på middels varme hadde det nok aldri gått.
Så sukkertermometer altså! Løp og kjøp!