
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Lagde dem i går og de ble helt perfekte. Hadde ikke nok brunt sukker, så ble 50 g vanlig sukker (lagde dobbel oppskrift) og hadde ikke vaniljestang, så brukte vaniljeessens.
Hadde heldigvis sukkertermometer, ellers hadde jeg nok ikke kokt lenge nok.
Jeg tror kanskje det er vanskeligere å få høy nok temperatur på induksjonstopp? Måtte helt opp på aller høyeste styrke for å få karamellmassen varm nok, så om jeg bare hadde hatt den på middels varme hadde det nok aldri gått.
Så sukkertermometer altså! Løp og kjøp!