Add new comment

Hei. Her var det mange spørsmål og svært få svar. Dette er mitt bidrag. Jeg har nettopp laget karameller for første gang og jeg fant fort ut at dette ikke var noen kokke kunst i det hele tatt. Det dere må passe på er at temperaturen er der den skal være. eller gjør som meg, kok til den får tykkelse og gå på feelingen, ta dråpe testen. Jeg bruker alltid jerngryte til slike ting da den blir varmere enn vanlige kjeler og mye lettere å håntere til den slags. du får også kortere koketid. bruk lav varme, feks. 2 på ovnen din. men dette må du nesten se ann litt da det er forskjell fra ovn til ovn.
Bruk en liten stekeform. denne er lettere å kjære opp i og du får en fin tykkelse på karamellene. Jeg personelig liker smørbukk størrelse. Og rør HELE tiden, ikke gå fra den eller få noen til å hjelpe deg hvis du må noe annet. Røre tiden på mine karameller blei 15 minutter. Karamellene har en fin konsistens og akkurat passe myke. Smørbukk størrelse er fint på den måten at de ser delikate ut og det er lettere å ha de i munnen :) Håper dette hjalp litt.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.