 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alkohol har kokepunkt på 78,37 grader celsius. Om du bruker ett termometer og holder sjokoladeblandingen på ca 80 grader i ca 10 min vil det aller meste av alkoholen være fordampet.
For å være sikker kan den varmes opp til 90 grader og holdes der i 5 min mens du rører ofte. Da vil all alkoholen fordampe. Bruker du vannbad er det lettere å unngå at det brenner seg. Husk å varme opp etter at du har hatt i likør, da fløtebaserte likører skiller seg ved for rask oppvarming.
Vennlig hilsen kjemiker.