
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Alkohol har kokepunkt på 78,37 grader celsius. Om du bruker ett termometer og holder sjokoladeblandingen på ca 80 grader i ca 10 min vil det aller meste av alkoholen være fordampet.
For å være sikker kan den varmes opp til 90 grader og holdes der i 5 min mens du rører ofte. Da vil all alkoholen fordampe. Bruker du vannbad er det lettere å unngå at det brenner seg. Husk å varme opp etter at du har hatt i likør, da fløtebaserte likører skiller seg ved for rask oppvarming.
Vennlig hilsen kjemiker.