Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, ja du kan lage kakebunnene på søndag ettermiddag/kveld og pakke dem inn i plast til mandag. På mandag kan du lage ostekremen og sette sammen kaken. Den ferdige kaken kan stå i kjøleskapet over natten. Dermed kan du ha helt fri på morgenen på 17. mai, som er tirsdag, og trenger ikke å tenke på kaken den dagen før du skal servere den.
Konsentrert konditorfarge (pastafarge) fås kjøpt i en rekke kjøkkenutstyrsbutikker, blant annet Jernia og Kitch'n og i noen store matbutikker. Det må ikke være av merket Wilton, og det finnes flere typer.