Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Viktig tips til alle som ikke har begynt på kaken enda sånn som meg. La kake stå i kakeformen en god stund før du setter den i ovnen. Tenkte ikke på det på den røde kaken og sitter nå igjen med en kake med høg topp og sprukket... Håper eg klarer fikse det på en lur måte i morgen :-)
Men vertfall VIKTIG; la kakerøren stå i formen en stund før kaken settes i ovnen!
Eg lager min glutenfri så det går fint. Bruker kocken's melmix som eg hamstrer når eg er i svergie. Oppfører seg akkurat som vanlig mel og glutenfritt så da er det ingenting eg ikke kan bake