Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg laget denne til 17.mai, men hadde bare en liten hjerteform (ca 22 cm). Lagde kun én porsjon røre og tok ut ca 1/3 til blå kake. Brukte én boks av hver farge, det var akkurat passe til den røde men altfor mye til den blå, så den ble blågrønn med masse overskuddsfarge til fingre, tenner osv. Og så jukset jeg og droppet kutting av ringer/sirkler, men delte den røde i to og la et blått lag i midten. Måtte også trikse litt med vanilje, hadde altfor lite til røra (selvsagt oppdaget 7 minutter etter butikken stengte søndag), men fikk kjøpt nytt dagen etter, fant da ikke vaniljeekstrakt så ble et par skjeer vaniljesukker i kremen istedet. Fikk en flott høy kake som var altfor mektig til tre voksne og en snart 5-åring... Blir kake i dagevis på oss :D Takk for god oppskrift og forklaring :)