
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Jeg elsker denne bloggen! I går prøvde jeg å lage denne kaken for første gang, men gjør den litt enklere ved å ha de 2 røde og 1 blå bunn hele.
Det jeg lurer på er, jeg frøs ned bunnene igår, når bør jeg ta de opp? Kaken skal fylles med filadelfiaostekrem imorgen tidlig klokken åtte...kan jeg ta bunnene ut fra fryseren 1 time før, eller er det best å ta de ut kvelden før? (Er da redd for at kaken blir tørr..) Jeg lurer også på om jeg burde våte bunnene med melk før jeg tar på Filadelfiaostkremen?
Hilsen Anette :)