Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Jeg elsker denne bloggen! I går prøvde jeg å lage denne kaken for første gang, men gjør den litt enklere ved å ha de 2 røde og 1 blå bunn hele.
Det jeg lurer på er, jeg frøs ned bunnene igår, når bør jeg ta de opp? Kaken skal fylles med filadelfiaostekrem imorgen tidlig klokken åtte...kan jeg ta bunnene ut fra fryseren 1 time før, eller er det best å ta de ut kvelden før? (Er da redd for at kaken blir tørr..) Jeg lurer også på om jeg burde våte bunnene med melk før jeg tar på Filadelfiaostkremen?
Hilsen Anette :)