Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg prøvde å gjøre om litt på kaken og lagde flagget motsatt slik at man får den lengste delen av flagget innerst. Siden man kun har 3 cm av rødfargen å skjære på i radius når man skal kutte kaken er man litt avhengig av at den som skjærer treffer senter. I tillegg økte jeg plassen til 1cm for kremen i stedet for 0.5 cm.
Lag en sirkel på 20 cm som du kutter av den rød kakebunnen (26cm i diameter) med. Da får du 3 cm ytterst.
Angående den blå kakebunnen valgte jeg den på 1.5 cm i trykkelse på sirkelen
Lag en sirkel på ca. 18 cm på den blå kakebunden.
Deretter en sirkel på 15 cm. Da får du 1.5 cm på tykkelsen på sirkelen for den blå kakebunnen. Valgte da også når du deler den blå kakebunnen i 2, at kakebunnen er 1.5 cm høyere enn den rød kakebunnen. Da slipper du å legge i smuler og får like jevn høyde og bredde overalt.
Innerst så lager du en sirkel på ca. 13 cm og kutter rundt på den rød kakebunnen. Da får ca. 6.5cm innerst i stedet for 3 cm.