Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Bakte denne i kveld til barnebursdag i morgen. Etter 20 min på 200 grader over/under varme var kaka fortsatt helt rennende inni men mørk/ferdig oppå... tok den ut for å se om den ble fastere når den ble litt avkjølt, men det var kun i kantene den ble det, så satte jeg den inn igjen på 180 grader og nå har den stått 15 min mer og er fortsatt helt rennende.... hva har jeg gjort feil?