Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Kræsjkake
Et forslag til å lage langpannekake skikkelig saftig, eller hell i uhell :)
Skulle lage en langpannekaka, men med mine bakeferdigheter glemte jeg å ha legge bakepapir i bånn på langpannen. Med det resultat at når jeg skulle velve den, så kom den i biter. Gode råd er dyre, og jeg legger bitene (som ennå er varme) i en rund kakeform og moser inn sjokoladeglasuren. Lar det stå til dagen etter i kjøleskapet..namm.. Og hvis du lager litt vaniljekrem til..herlig.
Den har blitt døpt kræsjkake av ungene, og det er nesten umulig å stoppe å spise før det blir for mye.
Går sikkert an å legge det hele i brødform, og all annen form også. Hvorfor ikke et marsipanlokk på toppen, kommer vel til å ligge rett ut i en uke av insulinsjokk, he he.