Add new comment

Kræsjkake
Et forslag til å lage langpannekake skikkelig saftig, eller hell i uhell :)
Skulle lage en langpannekaka, men med mine bakeferdigheter glemte jeg å ha legge bakepapir i bånn på langpannen. Med det resultat at når jeg skulle velve den, så kom den i biter. Gode råd er dyre, og jeg legger bitene (som ennå er varme) i en rund kakeform og moser inn sjokoladeglasuren. Lar det stå til dagen etter i kjøleskapet..namm.. Og hvis du lager litt vaniljekrem til..herlig.
Den har blitt døpt kræsjkake av ungene, og det er nesten umulig å stoppe å spise før det blir for mye.
Går sikkert an å legge det hele i brødform, og all annen form også. Hvorfor ikke et marsipanlokk på toppen, kommer vel til å ligge rett ut i en uke av insulinsjokk, he he.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.