Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Anette, ikke noe i veien for å øke mengden kakaopulver i kremen. Dette kan man jo smake seg frem til når man visper sammen kremen. Enig at den har fin konsistens! :-)
Smakssak om man liker langpannekaker basert på surmelk eller vanlig melk. Kan ikke komme på noen spesielle tips utover at man å bruke natron som hevingsmiddel (som det står i denne oppskriften). Du finner flere gode oppskrifter her på Det søte liv på sjokoladekake i langpanne med melk, se for eksempel oppskrift på Mokkabiter.