Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Du må ha nok vann til å dekke gelatinplatene, og så er det lurt å sørge for at de får vann mellom seg. Jeg bløtlegger alltid gelatinplatene stående i ett litermål for å sikre at de ikke klistrer seg sammen. Så tar du det bare ut av vannet når de er blitt myke og putter de over i desiliteren med kokende vann slik det står i oppskriften.