Add new comment

Alle ovner er forskjellige, og de kan bli mindre pålitelige med årene, mulig et varmeelement er defekt i ovnen din, eller at den ikke blir så varm som den skal på 200 grader. Ville prøvd igjen om du fremdeles har samme ovn og den ikke var defekt, skru opp til rundt 215 grader og samme steketid, virker som om ovnen din var for kald rett og slett. Om du må opp i 225 for å få den stekt ville jeg fått sjekka stekeovnen din, kan være noe galt med termostaten, da bør den kasseres eller få en service ihvertfall, for å forhindre brann om den plutselig ryker helt.
Lurt å prøve seg litt fram med ukjente ovner (og ikke bruke ovner mer om de plutselig endrer seg og gir annet resultat, det må alltid sjekkes grundig for sikkerhets skyld)
Viktig å prøvebake, særlig viktig med småkaker, så du slipper ødelegge et helt brett om noe blir feil.
Håper du får testa oppskriften igjen, det er min absolutte favoritt ihvertfall, alle elsker den, og så lettvint! 🤩

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.