
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei
Jeg har en lignenede oppskrift fra min mor som jeg brukte på snickerskaka di istedenfor den kondesertemelkekaramellen. MEN etter et døgn i kjøleskap er den jo hard og smøre utover som du nevner. Problemet jeg opplevde var at den skilte seg når jeg varma den opp. Når den begynte å koke ordentlig som når den lages gikk det fint sammen igjen. Men til neste gang, vet du hvorfor den skiller seg og har du noe triks mot det :)?