Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg bruker alltid helt vanlig meierismør når jeg baker. Gjelder alle oppskriftene her på bloggen der det står smør i ingredienslisten.
Hvis smørkremen din rant, har smøret ditt vært for bløtt (nesten smeltet kanskje?). Da er det ikke verre enn å la bollen med smørkremen stå i kjøleskapet en stund, så stivner smøret og kremen blir fastere. Dette er absolutt ikke en rennende krem, tvert imot blir den temmelig fast når kaken har stått kjølig.
Gi kaken en sjanse til:-)