
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg bruker alltid helt vanlig meierismør når jeg baker. Gjelder alle oppskriftene her på bloggen der det står smør i ingredienslisten.
Hvis smørkremen din rant, har smøret ditt vært for bløtt (nesten smeltet kanskje?). Da er det ikke verre enn å la bollen med smørkremen stå i kjøleskapet en stund, så stivner smøret og kremen blir fastere. Dette er absolutt ikke en rennende krem, tvert imot blir den temmelig fast når kaken har stått kjølig.
Gi kaken en sjanse til:-)