Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Kremen på denne kaken er superbra. Anbefaler deg å teste kaken slik den står beskrevet i oppskriften.
Konsistensen på smørkremer vil alltid avhenge av hvor bløtt smøret er. Kremen blir fast og bløt alt etter som hvor lenge kremen står kjølig, for når smøret stivner, stivner kremen også.
Så hvis kremen er for bløt, settes den i kjøleskapet. Står kremen for lenge i kjøleskapet slik at kremen blir for fast, tar man bollen ut av kjøleskapet og lar kremen stå i romtemperatur en stund, så mykner kremen. Håper du prøver kaken og at den vil falle i smak. Husk at dette er en stor kake! ;-)
Gratulerer så mye med dagen til datteren din! :-)