
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Bakte denne i går, og tross ekstrem forsiktighet var det komplett umulig å smøre noe som helst på kaken uten at kaken smuldrer opp. Smaken er god, men kakebunnene henger rett og slett ikke sammen..
Når endelig kaken var "satt sammen", var det omtrent umulig å skjære stykker og servere som stykker. Den porøse bunnen gjorde sitt til at hvert stykke endte som både 2, 3 og 4 biter.
Som resultat, ikke en kake jeg kommer til å bake på nytt...
–
Jeg har en lignende oppskrift på en slags grunndeig som jeg bruker til valnøttkake. Den smuldrer ikke i samme grad. Til den oppskriften bruker jeg litt mer egg i forhold til mengden smør og sukker. Jeg ser ikke bort fra at man i denne oppskriften bør bruke veldig store egg, eller ett ekstra, og at det vil hjelpe litt på smuldringsproblemet.