Add new comment

Bakte denne i går, og tross ekstrem forsiktighet var det komplett umulig å smøre noe som helst på kaken uten at kaken smuldrer opp. Smaken er god, men kakebunnene henger rett og slett ikke sammen..
Når endelig kaken var "satt sammen", var det omtrent umulig å skjære stykker og servere som stykker. Den porøse bunnen gjorde sitt til at hvert stykke endte som både 2, 3 og 4 biter.
Som resultat, ikke en kake jeg kommer til å bake på nytt...

Jeg har en lignende oppskrift på en slags grunndeig som jeg bruker til valnøttkake. Den smuldrer ikke i samme grad. Til den oppskriften bruker jeg litt mer egg i forhold til mengden smør og sukker. Jeg ser ikke bort fra at man i denne oppskriften bør bruke veldig store egg, eller ett ekstra, og at det vil hjelpe litt på smuldringsproblemet.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.