Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Bakte denne i går, og tross ekstrem forsiktighet var det komplett umulig å smøre noe som helst på kaken uten at kaken smuldrer opp. Smaken er god, men kakebunnene henger rett og slett ikke sammen..
Når endelig kaken var "satt sammen", var det omtrent umulig å skjære stykker og servere som stykker. Den porøse bunnen gjorde sitt til at hvert stykke endte som både 2, 3 og 4 biter.
Som resultat, ikke en kake jeg kommer til å bake på nytt...
–
Jeg har en lignende oppskrift på en slags grunndeig som jeg bruker til valnøttkake. Den smuldrer ikke i samme grad. Til den oppskriften bruker jeg litt mer egg i forhold til mengden smør og sukker. Jeg ser ikke bort fra at man i denne oppskriften bør bruke veldig store egg, eller ett ekstra, og at det vil hjelpe litt på smuldringsproblemet.